<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/16245751?origin\x3dhttp://dreamsdocomethrough.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, October 13, 2006 . 2:05 AM

1.Single, taken or crushing?
Ans: single.. lol..XP

2.Are you happy with your life right now?
Ans: okay la...

3.When you meet the right person, do you fall in love with him fast?
Ans: I am not a gay....

4.Have you ever had your heart broken?
Ans: not so.. i am a happy person..

5.Do you believe there are circumstances where cheating love is acceptable?
Ans: of cos no... who wants to

6.Would you take back someone if he cheats you?
Ans: I am NOT a GAY!!!

7.Have you talked about marriage with another person before?
Ans: No

8.Do you want children?
Ans: YES!!!! but not now... haha..

9.How many?
Ans: Hundreds... must give contribution to the Singapore decreasing population... haha..

10.Would you even consider adoption?
Ans: HAha... i am NOT A GIRL!!!

11.If someone likes you now, what is the best way to let you know his/her feelings?
Ans: How i noe... By his/her gd friend..

12.Do you enjoy getting into relationship?
Ans: Eh.. see how lor

13.Honestly, what is the furthest thing you and your ex did?
Ans: nothing... and i dun have any.. lol

14.Do you believe in love at first sight?
Ans: A bit las

15.Are you romantic?
Ans: eh.. i dun noe... future then now... whahaha

16.Do you believe that you can change someone?
Ans: Eh.. no... but someone can... C*****sa... *jia wei, am i rite...?* haha

17.If you could marry someone, where will it be?
Ans: Eh... my "house"... lol

18.Do you give in easily when fighting?
Ans: Haha... i dun noe... see the size of the openent 1st... if it is to fite an ant... i can..

19.Do you have feeling for someone right now?
Ans: Yes

20.Have your ever wished you could have someone but you messed it up?
Ans: yes, i wished to have sum1...

21.Have you ever broken a heart?
Ans: lol... i dun have magical powers to suck a person heart to break it

22.If one day your best friend fell in love with the boy/girl you are deeply in love with, what will
you do?
Ans: I will hate him... but i dun tink he will do this to a good friend...

23.Are you missing someone right now?
Ans: Yes.. of cos.. :'(

I want Jessie, Sysfiqah, Jia Wei(he no blog), kEnneth to DO THIS!!! whahaha...

Kai ting!!! make me do this!!!! thanks ar!!!! >:( lol...